La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

La Factoria dels Reixos ven 3.000 entrades en un dia

Data de publicació: 4/12/2021

Ahir, divendres, es va obrir la venda esglaonada online per a quatre de les sessions 10 de l’espectacle, que s’escenificarà al Pavelló Barris Nord

La compra d’entrades per a la resta de sessions podrà tramitar-se a través d’internet entre avui i diumenge, mentre que a partir del 9 de desembre s’obrirà la venda de forma presencial a les taquilles del Teatre de La Llotja i l’Oficina de Turisme

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES, TRADICIONS I ESPORTS

La Factoria dels Reixos, l’espectacle promogut per la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Lleida, adreçat al públic infantil per a celebrar les festes nadalenques, ha tingut una excel·lent acollida en vendre 3.000 entrades en un sol dia a través d’internet.

Ahir dilluns es va obrir la venda online de forma esglaonada per a les quatre primeres sessions de l’espectacle que en representarà 10, entre els dies 2 i 3 de gener, al Pavelló municipal Barris Nord.

Des de primera hora, l’adquisició d’entrades va estar força animada. El tràmit de venda es va activar a les 8 h, per a les sessions de les 10.30 h i 16.30 h del diumenge, dia 2; i a partir de les 17 h, per a les sessions de les 12 h i 19.30 h, del mateix dia.

Els interessats en la compra d’entrades online per a la resta de sessions poden tramitar-ho entre avui i diumenge, mentre que a partir del 9 de desembre s’obrirà la venda de forma presencial a les taquilles del Teatre de La Llotja i l’Oficina de Turisme.

A les 8 del matí d’avui, s’ha activat la venda per a les sessions del diumenge, dia 2 de gener, de les 18 h, i del dilluns, dia 3, de les 10.30 h. Aquesta tarda, a partir de les 17 h, s’activarà la venda per a les sessions de les 16.30 i 18 h del dia 3 de gener.

Demà al matí, 5 de desembre, a partir de les 8 h, es podran comprar les entrades per a les sessions de les 12 h i 19.30 h, del dilluns, dia 3.

L’enllaç per comprar les entrades online és: https://festeslleida.koobin.com/

La venda presencial es podrà realitzar a la taquilla del Teatre de la Llotja i a l’oficina de Turisme de Lleida a partir del dijous 9 de desembre. També es preveu la instal·lació d’un punt de venda al Pavelló Barris Nord els dies de la funció.

La Regidoria ha habilitat el telèfon 973 678 057 per atendre els dubtes que puguin sorgir.

Enguany, s’ha ampliat l’aforament de l’espectacle fins a 2.000 persones per sessió, que té un preu de 5 euros. L’accés és gratuït per als menors de 2 anys.  


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.