La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

Autobusos de Lleida reforçarà les línies 6 i 7 els dies 6 i 8 de desembre amb motiu de l’obertura dels comerços

Data de publicació: 5/12/2021

Amb aquesta actuació, des de Paeria s'aposta per promoure els desplaçaments en transport públic els dies d'obertura dels establiments, facilitant la mobilitat sostenible i potenciant el comerç de la ciutat

AUTOBUSOS

Autobusos de Lleida reforçarà el servei de les línies L-6 i L-7 els pròxims dilluns i dimecres, 6 i 8 de desembre, des de les 15 h fins a les 22 h, aproximadament, coincidint amb l’obertura dels comerços aquests dos dies festius.

Habitualment, els autobusos urbans municipals de la L-6, que fan el trajecte entre el Mercat de la Bordeta i l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, realitzen un servei cada 45 minuts els dies festius. No obstant això, en aquesta ocasió, en coincidir el 6 i 8 de desembre amb l’obertura comercial, la itinerància del servei serà cada 25 minuts, el mateix temps establert pels dissabtes.

Pel que fa a la L-7, que cobreix el trajecte entre la Costa de Magraners i l’avinguda de Sant Pere, al barri del Secà, els autobusos urbans circulen els dies festius cada 90 minuts. Ara bé, el pròxim dilluns i dimecres, la itinerància en el servei serà només de 25 minuts, el mateix temps que en l’horari dels dissabtes.

Amb aquesta actuació, des de Paeria s'aposta per promoure els desplaçaments en transport públic els dies d'obertura d’establiments comercials, facilitant la mobilitat sostenible i potenciant el comerç de la ciutat. 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.