La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

La Paeria duu a terme els treballs per demolir les taules de pícnic de les Basses

Data de publicació: 30/12/2021

L’actuació es fa avui i s’emmarca en una actuació conjunta que inclou la reparació de les escales del c/ Scala Dei i el ferm enfonsat d’un tram de l’av. de Francesc Macià

REGIDORIA D'URBANISME

L’Ajuntament de Lleida duu a terme avui dijous la demolició de les taules de pícnic del parc de les Basses d’Alpicat. Les taules i bancs es troben en mal estat i ja s’havia anunciat que s’eliminarien. Són estructures de formigó que tenen fibrociment, fet comportarà un tractament específic per als residus obtinguts.

Els treballs s’emmarquen en una actuació conjunt que inclou l’arranjament del paviment enfonsat de la vorera de l‘av. de Francesc Macià i el revestiment de les escales del c/ Scala Dei. Aquestes dues actuacions es preveu realitzar-les el pròxim mes de gener. Es tracta de tres obres puntuals que s’ha optat per licitar en un sol lot. El pressupost d’adjudicació és de 41.745 euros (iva inclòs) i s’ha adjudicat a l’empresa Demvax Servicios Integrales. 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.