La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

El barri del Secà estrena un Parc de Nadal

Data de publicació: 30/12/2021

L’alcalde Pueyo ha visitat la iniciativa impulsada pels veïns i veïnes, ubicada als jardins de Torre Queralt i que es pot visitar fins al 6 de gener

ALCALDIA

El barri del Secà de Sant Pere ha estrenat un Parc de Nadal, amb diverses activitats. L’Associació de Veïns ha promogut la iniciativa que compta amb dos carrusels infantils, tres parades de menjar i un pessebre. L’espai inclou un bosc dels ossos i el parc dels pingüins. També hi ha la casa del Pare Noel i el carter reial recollirà les peticions de la canalla per fer-la arribar als Reis d’Orient.

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha visitat el parc amb el president de l’AV, José Carreiro, i altres membres de la junta. Pueyo ha felicitat els veïns i les veïnes per aquesta iniciativa, que mostra la implicació amb el barri i que és una entitat activa. El Parc de Nadal s’ha organitzat donant continuïtat al passatge que també es va preparar per Halloween i que va ser un èxit.

El passatge nadalenc es pot visitar fins al 6 de gener, dia de Reis. 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.