La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

La Dona i l’Home dels Nassos recorren el carrers de Lleida

Data de publicació: 31/12/2021

El Grup Cultural Garrigues impulsa la figura femenina d’aquesta tradició popular lligada al darrer dia de l’any

ALCALDIA

Lleida ha estrenat avui la Dona dels Nassos que, a partir d’ara, recorrerà la ciutat el darrer dia de l’any juntament amb l’Home dels Nassos.

La presentació de la nova figura, impulsada pel Grup Cultural Garrigues, s’ha fet avui a la plaça de la Paeria, amb una àmplia presència d’infants que han estat acompanyats del paer en cap, Miquel Pueyo, del tinent d’alcalde Paco Cerdà i dels regidors Mariama Sall, Joan Queralt i David Melé.

Com diu la tradició, el darrer dia de l’any volta per Lleida un home que té tants nassos com dies li queden a l’any. Des del 2021, el recorregut el farà al costat de la Dona dels Nassos.   

D’acord amb la situació de la pandèmia, l’Home i la Dona dels Nassos han fet el seu periple per la ciutat en vehicle descobert. Tots dos han transmès els seus bons desitjos per al 2022 i l’esperança de deixar enrere el coronavirus.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.