La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Primer DevFest centrat en educació i tecnologies Google a Lleida

Data de publicació: 12/12/2015

Gran part dels ponents que han passat pel CEDICO són docents experts en aquestes tecnologies als seus centres

L’edifici CEDICO del Parc Científic ha acollit aquest matí el DevFest Lleida 2015, una jornada organitzada per GDG Lleida, que, per primera vegada, ha estat dedicada a l’educació i les tecnologies Google. 

Per aquest motiu, al llarg del matí, s’ha divulgat les apps i el hardware específics de Google per al món educatiu, com Chromebooks i Cardboard.

La majoria dels ponents que han intervingut en el DevFest d’enguany són docents experts en les tecnologies de Google, que participen en projectes educatius en els seus centres docents, així com d’altres especialistes reconeguts vinguts de tot el país.

L’Ajuntament de Lleida i el Parc Científic han col•laborat activament en l’organització de la jornada i la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha participat en la cloenda de la mateixa.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.