La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’últim dijous de març arrenca la 24a edició de Tardes de Ball

Data de publicació: 11/3/2016

El cartell guanyador que promocionarà enguany l’activitat és de Zoraida Grande, alumna de 2n de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, que s’emporta 600 euros de premi

La 24a edició de l’activitat Tardes de Ball ja té data d’inici. L’últim dijous de març, dia 31, es farà la primera sessió al River Cafè dels Camps Elisis de Lleida, que arrencarà amb el programa d’enguany. El tinent d’alcalde Doctor i regidor de les Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha presentat una nova edició d’aquesta activitat, esperada i consolidada entre la població aficionada al ball i especialment el col·lectiu de la gent gran.

Rodamilans ha assenyalat que les Tardes de Ball és un lloc de trobada per a la gent gran, on s’ho passen bé i, a banda de ballar, també poden compartir.

Tardes de Ball permet passar una bona estona alhora que es fa activitat física per mantenir-se en forma. Les sessions que formen el programa són animades de forma alternativa per les orquestres Frenesí, Glacé i Grup 43, sent aquesta última la que obrirà les sessions el dia 31. Es fan els dijous, a les 17.30 i l’entrada és gratuïta. El programa inclou ball els dies 7, 14, 21 i 28 d’abril. En l’última sessió hi haurà concurs de ball. La parella guanyadora es donarà a conèixer en el Ball de Festa Major de la Gent Gran, que es farà el dia 5 de maig, a les 17 h, al pavelló 3 de Fira de Lleida.

En l’edició passada, 11 parelles van participar en el concurs. Joan Raidó i Carmen Larroya i Enric Marco i Pepita Pedra van ser les guanyadores, que, avui han estat presents en la presentació de les Tardes de Ball d’aquest 2016. Rodamilans ha felicitat les parelles guanyadores del concurs i els ha animat a continuar participant en aquest iniciativa que s’impulsa des de l’àrea de Gent Gran de la Paeria.

L’any passat, les sessions al Rifer Cafè van comptar amb la participació d’unes 3.400 persones en les diverses sessions que es van fer.

Cartell de les de Tardes de Ball

Com ja és tradicional, el cartell que promou les Tardes de Ball a la ciutat es fa per mitjà d’un concurs amb els alumnes de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol. Zoraida Grande Farelo és la guanyadora de la imatge escollida per a la 24a edició, tant del cartell com dels díptics informatius. Com a premi, s’ha emportat 600 euros.

El tinent d’alcalde ha reconegut el treball que ha fet la guanyadora del concurs, qui s’ha mostrat contenta pel premi rebut.

La Coordinadora de Jubilats de Lleida ha estat present en l’acte d’aquest divendres, amb el seu president Josep Pueyo.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.