La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El regidor d’Ocupació i Responsabilitat Social, David Melé, visita l’empresa Técnicas Mecánicas Ilerdenses

Data de publicació: 14/9/2021

Aquesta firma lleidatana col·labora activament amb l’IMO per mitjà de convenis de pràctiques i contractació de personal

INSTITUT MUNICIPAL D'OCUPACIÓ SALVADOR SEGUÍ

El regidor David Melé, president de l’IMO, ha visitat les instal·lacions de l’empresa Técnicas Mecánicas Ilerdenses, SL amb l’objectiu de conèixer de primera mà les seves instal·lacions. La trobada respon també a la voluntat de consolidar la col·laboració que TMI manté amb l’Institut Municipal d’Ocupació.

L’empresa lleidatana TMI, situada al Polígon Industrial del Camí dels Frares és capdavantera en el disseny i la fabricació d’equips d’envasat industrial. En els darrers any ha desenvolupat una àmplia gama de productes aplicant els seus propis processos de d’innovació i fabricació.

Des de fa uns anys TMI col·labora amb diferents programes que gestiona l’IMO:

• Fent xerrades i visites per a que els usuaris de l’IMO puguin conèixer com l’empresa realitza els processos de selecció i quines competències valora en les persones que contracte.

• Formalitzant convenis de pràctiques

• Contractant personal

El regidor David Melé ha destacat que l'IMO agraeix l’empresa la seva vocació i compromís de col·laborar amb el sector públic en matèria de creació d’ocupació. Així mateix, ha subratllat que aquesta firma "és un exemple de retenció de talent per a la ciutat de Lleida" i ha posat en valor "la innovació i el desenvolupament que exporta a tot el món".  

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.