La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

80 persones inscrites al Consell de Ciutat

Data de publicació: 23/11/2021

Es constituirà el dia 27 de novembre amb l’objectiu d’esdevenir un espai permanent de diàleg entre la Paeria i la ciutadania

REGIDORIA DE CONSUM, COMERÇ, MERCATS I PARTICIPACIÓ

80 persones, de manera individual i vinculades a entitats s’han inscrit ja en el Consell de Ciutat, que es constituirà el dia 27 de novembre en un acte presidit per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, a la Sala de la Canonja de la Seu Vella.

El Consell de Ciutat neix amb l’objectiu d’esdevenir un espai permanent de diàleg entre la Paeria i la ciutadania. La finalitat és que constitueixi un òrgan consultiu, assessor i de foment de la participació i l’entorn on la ciutadania i responsables tècnics i polítics municipals puguin debatre sobre temés d’interès públic.

El Consell de Ciutat és una figura participativa que formava part de la Carta Municipal per a la Participació Ciutadana de l’any 2004 i que, posteriorment, va quedar recollida en el Reglament de Participació Ciutadana de 2006.

En la presentació de la creació del Consell, la regidora de Participació Ciutadana, Marta Gispert, va explicar que aquest ens “serà la materialització d’un nou concepte de govern que amb el diàleg i la implicació de diversos agents pot dur una millor gestió dels temes comunitaris”.

La participació assolida en el Consell amb 80 persones “és un senyal de la voluntat ciutadana de ser present i fer visible la seva veu en la gestió de la ciutat i dels temes que els afecten en tant que veïns i veïnes de Lleida”, ha destacat la regidora Marta Gispert.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.