La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida homenatja ABBA

Data de publicació: 13/5/2022

Dirigida per Esteve Espinosa, oferirà aquest concert diumenge, a les 19.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

“ABBA” és el particular homenatge de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida al reconegut grup suec. Dirigida per Esteve Espinosa i amb uns arranjaments novedosos especialment escrits per a la banda, la BSUM oferirà aquest concert diumenge, 15 de maig, a les 19.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

És un homenatge a una de les modalitats de música ‘pop’ o ‘lleugera’ més universalment aclamades: les cançons del quartet suec que han traspassat, per la seva qualitat intrínseca, les barreres de la temporalitat -generalment, limitada- que acostuma a ser pròpia de la música popular o de consum. Les línies melòdiques i les harmonies d’ABBA posseeixen una rara bellesa i combinen facilitat i profunditat.

La BSUM ha volgut destacar, en un moment molt especial (el grup ha gravat temes nous i ha tornat als escenaris), el classicisme i el tast indubtablement “aristocràtic” de l’art d’aquests grans autors i intèrprets.

Les entrades (18 €, general i 12 €, reduïda) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i a l'oficina de Turisme de Lleida i al web de LaTemporada Lleida.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.