La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Vuitanta empreses participen en la primera trobada presencial de la comunitat enLleida't

Data de publicació: 24/11/2022

La regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria, al costat de les principals entitats socioeconòmiques de la ciutat, empreses i emprenedors impulsa l'enLleida't

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I EMPRENEDORIA

Avui s'ha celebrat la primera trobada presencial de la comunitat enLleida't, que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l'Ajuntament de Lleida amb les principals entitats socioeconòmiques de la ciutat, empreses consolidades i emprenedors i emprenedores.

El tinent d'alcalde, Paco Cerdà, ha donat el tret de sortida de la reunió, que ha comptat amb la participació de vuitanta empreses de diferents formats. D'una manera pedagògica i gamificada, s'han assajat les oportunitats del treball cooperatiu en xarxa. El joc, a través de l'obtenció de claus i codis ha convidat els assistents a compartir projectes i estratègies en comú per a crear noves iniciatives a partir de conceptes com Talent, Teler, Telescopi i Territori.

La comunitat emprenedora enLleida't pensada i configurada com a ens de dinamització empresarial virtual des d'un grup de la xarxa social LinkedIN, ha gaudit, doncs, avui d'un punt de trobada presencial per a totes les empreses que s'hi hagin volgut sumar. En l'objectiu final hi ha el fet d'afavorir la relació i la connexió entre els participants i generar xarxa i aliances entre ells. D'aquesta manera, empreses de diferents mides i sectors tenen l'oportunitat de generar noves oportunitats de negoci.

El tinent d'alcalde Paco Cerdà ha afirmat que "una comunitat virtual és una eina que permet fer xarxa cada dia, independentment de si estàs a Lleida o a 300 quilòmetres, perquè no calen desplaçaments, es poden compartir experiències, fer formacions als membres de la comunitat o socialitzar cada necessitat en cada moment".

Les trobades presencials de la comunitat virtual enLleida't s'organitzaran cada tres o quatre mesos i es consolidaran en grups virtuals per continuar treballant en xarxa.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.